Visserswerk 

Het ongrijpbare element licht, de magie waarmee ik bij elke productie weer een totaal nieuwe wereld kan creƫren, zonder een spijker in de muur te slaan.
Ik wil niet alleen acteurs uitlichten. Ik maak beelden die iets toevoegen aan de voorstelling. Ik ga op zoek naar contrast en ben niet bang om radicale keuzes te maken. Het plezier zit hem in de gesprekken vooraf met regie, decor, kostuum en geluid. Theater is samenwerken, samen een verhaal vertellen. En dat is ook meteen de uitdaging. Zonder dat ik me beperkt voel ga ik op zoek naar wat mijn licht moet bijdragen.
Ik begon in 1989 in de RoXY waar ik in contact kwam met verschillende kunstenaars: modeontwerpers, fotografen en schilders, we bouwden sculpturen en er ontstonden fantastische performances. Hier is mijn passie voor theater ontstaan. Ik belicht evenementen, architectuur, muziek en televisie. Ik hou van die afwisseling. Maar mijn hart ligt bij het theater. Ik werk regelmatig met dezelfde opdrachtgevers, zoals Paula Bangels en Stefan Perceval. Je raakt op elkaar ingespeeld, vertrouwt elkaar. En dat werkt prettig. Inmiddels ben ik ook al zo’n 11 jaar huisontwerper van Theaterproductiehuis Zeelandia. Wat mij zeer creatief en inventief heeft gemaakt, omdat ik daar met veel verschillende regisseurs en makers werk, in theater, op reis en op locatie, waar niet altijd alle faciliteiten beschikbaar zijn, het dwingt je om out of the box te denken.